SERVICII

A1 – PENTRU ARHITECTI

Oferim soluții de iluminare inovatoare și personalizate, realizate la cerere, pentru a sprijini arhitecții, proiectanții și designerii care operează în sectoarele publice și private. Aceste soluții sunt concepute pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect în parte, atât pentru spațiile interioare, cât și pentru cele exterioare. Echipa noastră de specialiști lucrează îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta soluții de iluminat eficiente din punct de vedere energetic, estetice și durabile. Fie că este vorba despre un proiect comercial sau rezidențial, suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții de iluminat care să pună în valoare frumusețea arhitecturii și designului interior/exterior.

CONTACT


PENTRU FIRME – INVESTITORI - DEZVOLTATORI

Daca esti in cautarea unor solutii de iluminat performante, care sa ofere o calitate exceptionala la un pret accesibil, este important sa iei in considerare cerintele tehnice ale proiectului si bugetul alocat. De multe ori, poate fi dificil sa gasesti echipamente de iluminat care sa ofere echilibrul perfect intre calitate si pret, insa cu ajutorul specialistilor potriviti acest lucru poate fi realizat fara probleme. Expertii recomanda selectarea atenta a produselor durabile si eficiente energetic, astfel incat costurile operationale pe termen lung sa fie reduse semnificativ. Cu o abordare atenta si cu sprijinul profesionistilor din domeniul iluminatului, este posibil sa gasesti solutia optima pentru nevoile tale specifice.

CONTACT

PENTRU PERSOANE FIZICE

Pentru persoanele fizice, oferim o gama variata de corpuri de iluminat LED de ultima generatie, incluzand candelabre, pendule, plafoniere si spoturi. Aceste produse sunt concepute pentru a satisface nevoile clientilor care sunt din ce in ce mai atenti la noile posibilitati de iluminare si trendurile actuale in materie de design. De asemenea, suntem pregatiti sa ii ajutam pe clientii nostri sa identifice cele mai noi tehnologii in domeniul automatizarii si gestionarii inteligente a surselor de iluminat, astfel incat acestia sa beneficieze de o experienta optima. In plus, produsele noastre permit economisirea semnificativa a energiei electrice, contribuind astfel la reducerea costurilor operationale pe termen lung.

CONTACT


ILUMINAT REZIDENTIAL DECORATIV

Oferim solutii de iluminat rezidential decorativ, avand o experienta vasta de peste doua decenii in acest domeniu. Scopul nostru este sa satisfacem orice cerinta de design, functionalitate si economie de energie, astfel incat produsele noastre sa se incadreze in bugetele allocate de clienti fara a face rabat de la calitate. Suntem dedicati sa oferim solutii personalizate pentru fiecare proiect si suntem pregatiti sa oferim consultanta specializata pe tot parcursul procesului. Clientii nostri pot avea incredere ca vor primi cele mai bune produse si servicii din partea noastra.

CONTACT

ILUMINAT COMERCIAL

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul iluminatului comercial retail, suntem furnizorul tau de incredere pentru toate nevoile tale de iluminare. Echipa noastră de design are un portofoliu impresionant cu zeci de proiecte finalizate, unde am oferit nu doar corpurile de iluminat potrivite, ci si servicii complete de lighting design si consultanta personalizata. De la magazine mici la centre comerciale mari, am lucrat cu diverse companii pentru a crea spatii comerciale atractive si eficiente energetic. Suntem mandri sa fim lideri in industria noastra si suntem pregatiti sa te ajutam sa iti transformi magazinul intr-un spatiu primitor si profitabil.

CONTACT

ILUMINAT ARHITECTURAL

Iluminat OFFICE Iluminat de buna calitate în birou este esential pentru a realiza un mediu de lucru confortabil si eficient. Fie ca este vorba despre iluminarea biroului sau a salii de conferinte, nevoile de iluminare sunt diferite fata de cele ale unei locuinte. La Light Concept, oferim solutii personalizate de iluminare pentru fiecare spatiu de birou, utilizand tehnologia LED pentru a crea interioare minimaliste si moderne. Avem o varietate extraordinara de corpuri de iluminat cu tehnologie LED disponibile in galeria noastra, astfel incat arhitectii nostri pot crea un design adaptat nevoilor specifice ale fiecarui client. Cu experienta noastra vasta in domeniul iluminarii office, suntem pregatiti sa va ajutam sa va imbunatatiti productivitatea si sa creati un mediu placut si relaxant pentru angajati.Descoperiți câteva exemple de design de iluminat de birou în galerie. Varietatea extraordinara a corpurilor de iluminat cu tehnologie LED, da arhitectilor posibilitatea de a crea interioare minimaliste,

CONTACT

ILUMINAT SPORTIV

Un aspect crucial pentru a asigura o performanta maxima si siguranta in timpul activitatilor sportive. La Lumina, intelegem importanta iluminarii corecte a terenurilor de sport si suntem pregatiti sa va oferim cele mai bune solutii de iluminare. Avem o gama variata de corpuri de iluminat cu tehnologie LED si proiectoare speciale pentru terenurile de fotbal, tenis sau baschet. Aceste produse sunt concepute sa ofere o iluminare uniforma si fara umbre pe intregul teren, astfel incat jucatorii sa poata vedea mingea si sa evite accidentele.

De asemenea, utilizam tehnologia inteligenta pentru a reduce consumul energetic fara a compromite performanta luminii. Cu experienta noastra vasta in domeniul iluminarii sportive, suntem pregatiti sa va ajutam sa creati un mediu optim pentru antrenamentele si competitiile sportive ale echipei dumneavoastra..

CONTACT